Llista de correu

Disposem d’una llista de correu, per a la conversa del professorat d’adults. Les converses d’aquesta llista són privades. Per tant cap persona aliena a la llista pot veure els missatges (inclosos els motors de cerca)

Com em puc unir a la llista?

Només cal anar a l’adreça web https://lists.ourproject.org/mailman/listinfo/comunitatadults-discussio i emplenar el formulari de la secció Com subscriure's a la llista ComunitatAdults-discussio

com-subscriure-a-la-llista

Una vegada emplenat aquest formulari, l’administrador de la llista vos ha de donar d’alta. Això pot tardar uns dies perquè és un procés manual. Una vegada aprovada la subscripció, rebreu un correu electrònic.

Què he de fer una vegada apuntat?

El més recomanable és enviar un correu electrònic a comunitatadults-discussio@lists.ourproject.org i presentar-vos: nom, matèria, on estau donant classe i de què. D’aquesta manera, tothom podrà coneixer-vos.

També podeu simplement llegir els correus electrònics de la llista de correu, que rebreu amb el remitent Conversa (privada) sobre el que vulgueu comunitatadults-discussio@lists.ourproject.org, per a conèixer què diuen els altres docents. Si vos interessa un tema concret, aleshores podeu aportar la vostra contestant.

Puc veure les converses anteriors?

Sí. Podeu consultar l’arxiu de la llista de les converses anteriors (cal autentificació).